Spartan Fighter® Basic Level (SFBL)

Spartan fighter alapok
Spartan Gear
2022.November 19.-20. Budapest,  / Alap tanfolyam

Személyes véleményem:

" Imádom ezt az edzésformát, igazi kihívás! Változatos, különleges, egyedi! Én rendszeresen alkalmazom a személyi edzéseimben, kis és nagycsoportos edzéseimbe is beépítem, mentális fejlesztés, erő, állóképesség, erő-állóképesség fejlesztése céljából.  A különleges, nem mindennapi eszközök új kihívással és lehetőségekkel kecsegtetnek!
Nekem a legkedvesebb és legértékesebb tréninget adta. Mindenképp ajánlom a figyelmedbe!" 

Képzés bemutatása:

Az egyik legkomolyabb hangvételű képzés, amin valaha részt vettem. Nálam a top 1. helyre került. Szakmailag és emberileg is sokat ad ez a képzés, egyediségével, pedig mindenkit meggyőz. Fizikailag és mentálisan is próbára teszi az embert. Megtanít a küzdelemre a kitartásra, arra, hogy merd átlépni a határaidat és győzd le a félelmeidet. 

Ez a képzés 2014.-ben bemutatásra került a 2EME REP -Francia Idegenlégió Corsica-i bázisán is, ahol nagy sikert aratott. A  Spartan fighter képzés során számos eszközzel és annak használatával megismerkedsz, bőséges edzéselméletet és pedagógiai oktatást is kapsz, azért, hogy a legjobb fighter oktató legyél. 

A képzés anyagát, használhatod személyi edzésben, kiscsoportos óratartás során, vagy a Crossfit és akadály pálya futások felkészüléseként, erőnléti edzésekben. 

A fighter vonalnak 2 oktatása, szintje van. Fighter 1. szint basic- alapismeretek, alap eszközhasználat kettlebell, rope, medicinlabda, powerband, miniband, mobilizáció, saját testsúlyos gyakorlatok, agility létra, gumiabroncs feladatok, páros gyakorlatok.

Fighter 2. szint advanced- kifejezetten küzdősportban jártas tanulóknak javasoljuk. Ez utóbbi 2 évente kerül megrendezésre. Ütő és rugó technikák, kalapácshasználat, speciális saját testúlyos gyakorlatok, speciális ütés és rúgáserősítés.
Mindkét tanfolyam vizsgaköteles oktatás. 

Kapcsolat

Bánkuti Gabriella

Telefon : +36 20-497-4141

Email : spartanfitt@gmail.com

Tanfolyamok

There are no up-coming events