Spartan Fighter® Basic Level (SFBL)

Spartan fighter alapok
Spartan Gear
2021. május 29.-30. Budapest,  / Alap tanfolyam

Személyes véleményem:

" Imádom ezt az edzésformát, igazi kihívás! Változatos, különleges, egyedi! Én rendszeresen alkalmazom a személyi edzéseimben, kis és nagycsoportos edzéseimbe is beépítem, mentális fejlesztés, erő, állóképesség, erő-állóképesség fejlesztése céljából.  A különleges, nem mindennapi eszközök új kihívással és lehetőségekkel kecsegtetnek!
Nekem a legkedvesebb és legértékesebb tréninget adta. Mindenképp ajánlom a figyelmedbe!" 

Képzés bemutatása:

Az egyik legkomolyabb hangvételű képzés, amin valaha részt vettem. Bármelyik 20 éve vagy egy szakmai és többféle tanfolyamot elvégezzünk, ez egy TOP 1. hely található. Elme szakmailag, elme emberileg sokat kapcsolatban. Soha nem tudtam elképzelni, hogy valaha lesz egy egyéni kép, ahol egy magazin felhívja a figyelmét, vagy pedig önmagam túllépni, de átléptem! A Fizikailag és a mentálisan próbára lehet az embert, és egy hétköznapi életben hasznos mozgásmintákkal ismerkedhettek meg, amik az egész teszteket kezeli az egyetlen egységben. Megtanít egy küzdelemre, egy kitartásra, legyőzni saját magad korlátoztait. A funkcionális berendezés tárháza és ezek felhasználása érdekében a személyi edzés területére, a gyakorlatokra és az edzésekre könnyedén beépíthetők, változtathatóbbá tehetők, élvezhetőbbé és motiváltabbá tesztettek az edzésszituációt.
Ez egy kép a spártai kép egy lábától. 2014. nyarán a Francia Idegenlégió- Korzika-i bázisán lett bemutatva. A nagy sikerelt helyreállítási kérelmeket alkalmazzák a kiképzéshez kiegészítő edzéseként. A spártai harcos képezi a tudósanyaga teljes kiegészítését és felkészítőinek a kidolgozását, a terepfutások, az akadályfutások (a spártai verseny, a brutál futás) szerelmeseinek, a küzdősportot oktatónak, vagy akár minden egyes sporteseménynek az egyes egyes funkciói alapján történő létrehozását. fő szeretnék alkalmazni.
A képzés 2 napja kép és egy „harcos” technikák alapjaiba. 2 évente megrendezésre kerül egy FIGHTER. 2. szintű képzés, ahol tovább tanulhatod a képzés magasabb szintű gyakorlatait. A tanfolyam elvégzése (vizsgaköteles) után jelentkezhetsz egy 2. szintre, ami abszolút az igazi harcos vonalat képviselőjeként, itt megtanulhatod egy rögt és ütő technikákat találsz.