Fascia Progresszív terápia 1. szint (FPT)

Fascia alapismeretek, fascia disztorziók kialakulása, kezelése, korrektív SMR
SpartanFitt®
Budapest, 2022. November.26.-27. / 2 nap

Személyes véleményem:

"Életmódszakértő-terapeutaként és Sportrehabilitációs trénerként is kiemelkedő fontosságúnak tartom ezt a képzést. A fascia elmélete és csodás működése elválaszthatatlan az izmok és az ízületek optimális működésétől sőt kiemelkedő fontosságú a teljesítményfokozás a  prevenció a korrekció és a regeneráció folyamatában. Az emberi test kötőszöveteinek funkcionális tulajdonságainak növelése új nyitán a sportszakembereknek és hobbi sportolóknak is. Zita szakszerűen felépített képzési anyaga, egyszerűen lenyűgöző. Teljesen új perspektívából,  használható gyakorlati megközelítéssel mutatja be a fascia tornát. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom!" 

Képzés bemutatása:

A fascia mint funkcionális kötőszövet a szervezetünk legnagyobb érzékszerve.
Évről-évre többet hallani a sportszférában a fascia egészségének fontosságáról állapotának folyamatos karbantartásáról. Ennek a testünket mindenhol behálózó kötőszövetnek a nyomába eredve megismerjük ennek a képleteknek a funkcióját, mozgását, kommunikációját és a torziós elváltozásaiból fakadó izomegyensúly felbomlásokat.
A fascia mindenhol jelen van az emberi testben, mint egy térháló, egészként működik.
Strukturális és funkcionális integritást biztosít azért, hogy a test különböző részeit egy teljes egésszé fogja össze és így együtt tudjanak dolgozni.
Szerepet játszik a sejtek, erek és idegek védelmében, elasztikus lengéscsillapítóként szolgál a különböző mozgások kivitelezése során az ízületekben, valamint átjárható, oda-vissza ható módon kommunikál.
Ennek a szövetnek a megismerésével fejleszteni tudjátok a klienseitek edzéseinek hatékonyságát és mozgástartományuk növelését.
A fascia sokrétű feladatának megismerése kapcsán megismerjük azokat a fájdalmakat okozó elváltozásokat melyeket hatékonyan kezelni tudtok.
Sokszor a korábbi sérülések kapcsán fellépő és még mindig fennálló fájdalmak a háttérben okozzák a mozgásterjedelem beszűkülését. Ez a tanfolyam megtanítja azokat a technikákat melyekkel ezek a panaszok megszüntethetőek és javul a mozgás beszűkülés.

Kapcsolat

Bánkuti Gabriella

Telefon : +36 20-497-4141

Email : spartanfitt@gmail.com

Tanfolyamok

There are no up-coming events