Spartan Food® (SF) ONLINE !

Egészséges életmód. Étkezz okosan, tudatosan
SpartanFitt®
Budapest, 2022.09.24.-25. / Nyílt tanfolyam

Személyes véleményem:

"10 éve oktatok a szakmában, ahol nagyon minimálisan érintjük ezt a témát, pedig egy jó edzőnek tudnia kellene a szervezet csodás működését, az emésztőszervrendszer bonyolult, de megérthető feladatát, azért, hogy hatékonyan és tudatosan tudjon segíteni a klienseinek a vágyott alak elérésében. Azoknak is javaslom a képzést, akik saját maguk fejlődése érdekében szeretnének tisztán látni.
Több hasonló tanfolyamot elemeztem végig, ami az én gondolkodásom és tudásom alapján nem azokat a területeket, vagy nem olyan mélységben érinti, amire tényleg szükségünk van, ahhoz, hogy megértsük a szervezet optimális működését.
A világ számtalan étrendet felkap, mindig előjönnek eredményekkel kecsegtető újdonságokkal. Atkins, szétválasztó, Zóna, hormon alapú, vércsoport alapú, paleo étrendek és sorolhatnám. Valakinek ez, valakinek az válik be. Nem vagyunk egyformák, viszont egy közös bennünk. Az emésztő szervrendszerünk, hiszen az mindenkinél ugyan úgy működik normális esetben. Induljunk ki ebből és értsük meg a szervezetünk csodálatos működését, hogy megértsük és megtudjuk, nekünk mire van szükségünk. Imádom ezt a témát, napokat tudnék róla beszélni, mert ez az egyik legkedveltebb területem. A tanfolyam 2 napjában eloszlatom a kételyeket és választ adok mindenkinek arra, hogy hogyan lehet fogyni koplalás nélkül. Eszközt és módszert adok a kezedbe, hogy te magad is elérd az álmaidat!" 

Képzés bemutatása:

20 éves pályafutásom alatt több ezerszer kérdezték meg tőlem, hogy mit csinálok rosszul, hogy nem fogyok? Gondoljuk csak bele, hogy hányan vannak körülöttünk, akik állandóan diétáznak, koplalnak, fogyókúráznak, minden butaságot beszednek, hogy veszítsenek a súlyukból, és hányan vannak, akik feladják rövid időn belül. Talán te is azok közé tartozol?
Mindig keresed a miérteket, miközben egyre távolabb kerülsz a saját álmaidtól? Elkeseredett vagy, mert nincs sikerélményed?
Esetleg edző vagy, akinek tudnia kellene, hogy, hogyan kellene megfelelő, hatékony étrendet írni az edzettjeinek, hiszen az optimális étkezés 70%-ban befolyásolja a várt alakot, ráadásul a megfelelő étkezés egyik alappillérje a doppingmentes teljesítmény fokozásnak.
Akkor ez a workshop neked való!

Kapcsolat

Bánkuti Gabriella

Telefon : +36 20-497-4141

Email : spartanfitt@gmail.com

Tanfolyamok

There are no up-coming events