Spartan Funkcionális Fitnesz Basic (SFF1) Új tanfolyam!

Funkcionális Fitnesz alapgyakorlatai és versenyelemei

SpartanFitt®
2022. Október 01-02. Alap tanfolyam, végzettséget nem igényel

Személyes véleményem:

"A Spartan Funkcionális Fintesz képzés 2 szintes. A későbbiekben FF1, FF2 névvel említem.

A FF1 képzést minden olyan sportosan aktív embernek ajánlom, aki szeretne megismerkedni ezzel az új sporttal, és szerteágazó lehetőségeivel, mozgásanyagával, szabályrendszerével. Mindig izgalmas valami újat tanulni kiváltképp, ha ez egy feltörekvő, egyre nagyobb népszerűségre szert tevő sport, ami nem mellesleg olimpiai aspirációval is rendelkezik (2028 Los Angeles)
Az FF2 képzést, annak ajánlom, aki az FF1 képzésen felbuzdulva még inkább szeretne elmélyülni ebben a nagyon összetett sportban. Szeretné elsajátítani a haladó verseny technikákat, illetve érdeklik a különböző edzés blokkok alkalmazási területei is. Ezt továbbiakban az FF2-es szint leírásánál olvashatod bővebben.

Képzés bemutatása:

Ezen a szinten a fő fókuszt a sajáttestsúllyal végzett alapgyakorlatok, és a cardio gépek helyes használata adja. Stabil alapokat fogunk létrehozni, melyeket használva kompetens edzést tudunk magunknak megtervezni, és végrehajtani. Megismerkedünk az alapvető technikákkal, hatékony végrehajtási módokkal, és természetesen a kötött szabályrendszert figyelembe véve, pontos szabályos gyakorlat végrehajtásokkal. 

Kapcsolat

Bánkuti Gabriella

Telefon : +36 20-497-4141

Email : spartanfitt@gmail.com

Tanfolyamok

There are no up-coming events