Spartan Girja® ​O​utdoor E​xercises (SGOE)

2021. Június 28. hétfő délután

Elhozzuk Neked a leghatékonyabb erő-állóképességi edzést!
A girja tanfolyamokon mindig van hova fejlődni. Az alap szintet elvégzett és levizsgázott oktatóinknak lehetőség nyílik a további girja technikák elsajátítására és egyben magasabb szinten végzett oktató címet elérni. Az alap girja technikák elsajátítása után megtanulhatod az igazán különleges, egyedi, játékos, csapatépítő, igazi hangulatot adó FLOW technikákat.
Ha nem riadsz meg a kültéri edzésről, ha szeretnéd kihasználni és megtanulni maximálisan azt, amit a füles golyóból ki lehet hozni, akkor ez a tanfolyam neked való.
A flow technikák elsősorban kültéren végzett, akrobatikus gyakorlatok és dobótechnikák. Az ügyesség, a figyelem, a koordináció, az erő és állóképesség fejlesztésére szolgáló gyakorlatok igazi csapatépítő hangulatot biztosítanak. Nekem nagy szerelmem. Hihetetlen, hogy mennyi mindenre alkalmas ez a füles golyó azzal, hogy a szabadban használhatod, egy teljesen új lehetőséget biztosít a funkcionális edzések világában. Aki a küzdősportok világában mozog, itt megtanulhatja a hatékony és pontos ütő és rúgótechnikák fejlesztését. Aki szereti a funkcionális edzéseket és kimozdulna, az edzőtermek korlátaiból imádni fogja ezt a képzés. Ezt sose lehet megunni.
Képzés időtartama: fél nap, összesen 5 óra

Személyes véleményem:

"Ez a girja rendszer igazán egyedi és különleges, főleg azért, mert az eredeti, tradicionális orosz technikákat alkalmazza és használja. A különlegessége abban is rejlik, hogy a technikák egyedisége lehetővé teszi, hogy tudd használni az állóképesség, az erő, vagy erő állóképesség edzéseiben is megfelelően. Szeretem, mert teret ad annak és megérti, hogy nem vagyunk egyformák, így mindenki a saját arcára tudja formálni a technikákat biztonságosan, helyesen. Pont ezért rugalmas, nyitott és dinamikus rendszer.
Tökéletesen beépíthető a crossfitt, bootcamp, köredzés és más funkcionális edzésekbe, illetve a személyi edzésekbe is. Én magam is rendszeresen használom. Egyik kedvenc eszközöm." 

Csatlakozz hozzánk, ha:

1
Legalább 18 éves vagy
2
Ha rendelkezel Spartan Girja® Basic Level (SGBL) - Girja alapok tanfolyammal
3
Ha az ügyfeleidnek szeretnél egy újfajta edzésmódszert mutatni
4
Ha szeretnéd magadat is kipróbálni
5
Ha szeretnél magadnak is újat adni
6
Ha szereted az extra, a különleges edzéseket
7
Ha egyedit akarsz
Sokan kérdezik, hogy kellenek -e alapok a képzéshez?  Jó, ha edzésben vagy és az még jobb, ha rendelkezel a golyós világban eltöltött időszakkal. 

Kinek ajánlom:

Azoknak, akik szeretik a funkcionális edzéseket és rendelkeznek Spartan Girja® Basic Level (SGBL) - Girja alapok tanfolyammal. Azoknak, akik szeretnének gyorsan, dinamikusan, láthatóan fejlődni. Azoknak, akik szeretnék, megismeri az oroszok edzésmódszerét magasabb szinten. Azoknak, akik maguknak és tanítványaiknak szeretnék a folyamatos fejlődést biztosítani. Azoknak, aki szeretik a szabadtéri edzéseket, akik szeretnék a maguk korlátait is átlépni, azoknak, akik szeretik a különleges, egyedi képzéseket, technikákat.
A képzés tartalma:
  1. Flow azaz lágy technikák
  2. Ezek sajátossága a test azonos lágy mozgás, akár akrobatikus elemekkel.
  3. Társas technika. Átdobás a partnernek, akár forgatással.
  4. Akrobatikus elemek elsajátítása alapoktól. Golyó forgatása a levegőben különböző irányba
  5. Alap dobó technikák: Előre, hátra, oldal irányba (helikopter) nyéllel előre és vissza (kalapács) két oldali irányba nyéllel lefelé (horizontális kalapács)
  6. Haladó dobó technikák: Test előtt átfordítás, hát mögött átfordítás, fej fölött átdobás 180 fok fordulással.
  7. Két golyós dobások.
  8. golyóvontatások
  9. Ezek gyakorlatokká fűzése, erő állóképesség és mozgáskoordináció javítása.

Oktatási helyszín:


Hungary/ Budapest
 BSK (Budapest, Szentendrei út 89-95., a volt PP center) rossz idő esetén.
Jó idő esetén kültéren tanulunk. 


A helyszínváltozás jogát fenntartjuk!

A képzés összege:

30.000 Ft

Banki adatok

Spartanfitt- Bánkuti Gabriella
Forint átutalás esetén:Cib bank
Giro:10700172-53091233-51100005

A befizetésnél a „Közlemény" rovatban kérjük, tüntesd fel:

NEVEDET és
a tanfolyam kódját: SGOE 2018

Képzési kuponokat, kedvezményeket ezen a tanfolyamon nem lehet igénybe venni.
Amennyiben szeretnél jönni ugyan ezen a napon tartott Spartan Girja ® Advanced Level (SGAL) - Duplagolyós gyakorlatok tanfolyamra is, csomagban a két tanfolyam 50.000 Ft / fő összegbe kerül.
A tanfolyam előtt 2021. június 18-ig 15.000 Ft előleget kell befizetni személyesen Bánkuti Gabriellánál (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 0620-4974141) vagy az alábbi bankszámlaszámon. Ezzel biztosítod a fix helyed. A részvételi létszám korlátozott, befizetés sorrendjében történik.
Ha befizetted az előleget, de még sem tudsz eljönni, 1 éven belül bármelyik Spartan tanfolyamon felhasználhatod a befizetett összeget. Visszautalásra nem áll lehetőség.
Ha befizetted az előleget, de még sem tudsz eljönni, bármelyik Spartan tanfolyamon felhasználhatod a befizetett összeget 1 éven belül. Visszautalásra nem áll lehetőség.
Ha mindkét tanfolyamra szeretnél jönni, akkor 30.000 Ft előleg befizetésre van szükség és a közlemény rovatba mindkét tanfolyam kódját fel kell tüntetned a neveden kívül. A két tanfolyami kód: SGOE 2018 és SGAL 2018
A teljes tandíjat a tanfolyam első napján a regisztrációnál kell kiegyenlíteni.

A képzés tartalmazza

jegyzettömböt, tollat
A regisztráció érvényes: Bánkuti Gabriellának címezett jelentkezési levéllel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, illetve az előleg befizetésével.

A vizsga a tanfolyam után 2 hónap múlva lesz, de egyénileg választható a többi kiírt vizsgaidőpont is.
A vizsga díja 5.000 Ft/fő/tananyag.
Ha pedig úgy érzed, hogy ismétlésre van szükséged,a területi képviselők szeretettel várnak!
A végzett, vizsgával rendelkező oktatóinknak munkalehetőséget biztosítunk és lehetőség van a Spartan Team Elite tagjának lenni, ők azok, akik képviselik a Spartan érzést Magyarországon!
Bővebb infót az alábbi e-mail címen lehet írásban kérni.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.spartanfitt.com weboldalon
tel.: +3620-4974141

Részletek

Kezdés 2021-06-28 14:00
Befejezés 2020-06-29 19:00
Helyszín BSK

Induló tanfolyamok

július   2024
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
There are no up-coming events

Kapcsolat

Bánkuti Gabriella

Telefon : +36 20-497-4141

Email : spartanfitt@gmail.com

Tanfolyamok

There are no up-coming events